Sähköpostin lähettäminen toisesta osoitteesta tai aliasosoitteesta

Muokattu Thu, 24 Nov 2022 klo 01:00 PM

Voit lisätä itsellesi uuden lähetysosoitteen Gmailin asetuksista. Huomioithan, että sinun tulee omistaa lisättävä osoite itse. Voit samalla valita oletusosoitteen viestien lähettämiselle.

1. Avaa Gmailin asetukset oikean yläkuman rataskuvakkeen takaa.
  2. Mene välilehdelle "Tilit ja tuonti"
  3. Valitse kohta Viestin lähetysosoite : Lisää sähköpostiosoite
  4. Sinua pyydetään lisäämään haluamasi lähetysosoite. Ko. osoitteeseen lähetetään vahvistusviesti, jonka avulla lähetysosoite aktivoidaan.
  5. Voit nyt lähettää viestiä uudella osoitteella avaamalla uuden viestin ja valitsemalla lähetysosoitteen.

Lähetysosoite valitaan viestikohtaisesti viestiä kirjoitettaessa Lähettäjä-kohdasta: