Sähköpostin käyttö offline-tilassa

Muokattu Fri, 16 Dec 2022 klo 03:24 PM

Voit lukea viestejä, vastata niihin ja tehdä hakuja Gmail-viesteistä ilman internet-yhteyttä osoitteessa mail.google.com. Gmailin käyttö offline-tilassa helpottuu, jos asetat osoitteen kirjanmerkiksi Chrome-selaimeen.

Gmailin offline-käyttö edellyttää Chrome-selainta! Gmail Offlinea ei voi käyttää incognito-tilassa.

Gmail Offlinen käyttöönotto

Varmista, että olet ladannut Chromen tietokoneellesi. Gmail Offlinea voi käyttää ainoastaan Chrome-selaimen ikkunassa, mutta ei incognito-tilassa.

1. Siirry Gmail Offlinen asetuksiin.
  2. Valitse "Ota offline-posti käyttöön".
  3. Valitse asetukset, esim. päivien määrä, joiden aikana tulleet viestit synkronoidaan.
  4. Valitse Tallenna muutokset.

Aseta Gmail kirjanmerkiksi offline-käyttöä varten

Voit asettaa postilaatikkosi kirjanmerkiksi, jotta voit käyttää sähköpostia helpommin offline-tilassa.

1. Avaa Gmail-postilaatikko Chromessa.
  2. Klikkaa osoitepalkin oikealta puolelta tähteä Tähti.

Gmail Offlinen käyttäminen

Jos haluat käyttää Gmailia ilman internetyhteyttä, siirry osoitteeseen mail.google.com tai klikkaa luomaasi Gmail Offlinen kirjanmerkkiä Chromessa.

Huom. Kun lähetät sähköposteja offline-tilassa, sähköposti siirretään uuteen Lähtevät-kansioon ja lähetetään heti, kun internetyhteys on taas muodostettu.

Gmail Offlinen poistaminen

1. vaihe: Poista offline-data

1. Avaa Google Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta ylänurkasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset.
  3. Valitse alareunasta Lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja ja turvallisuus ‑osiosta Sisältöasetukset ja sitten Näytä kaikki evästeet ja sivuston tiedot.
  5. Valitse Evästeet.
  6. Valitse Kaikki evästeet ja sivustojen tiedot ‑osiosta Poista kaikki.
  7. Vahvista klikkaamalla Tyhjennä kaikki.

2. vaihe: Poista Gmail Offline käytöstä

1. Siirry Gmail Offlinen asetuksiin.
  2. Poista valinta kohdasta "Ota offline-posti käyttöön".