Sisällön luominen sivulle

Muokattu Fri, 16 Dec 2022 klo 03:34 PM

Luotuasi sivuryhmän voit luoda sivuja ja niille sisältöä. Ensiksi sivuille lisätään osioita ja osioihin lisätään komponentteja, joilla voidaan komponentista riippuen erinäisiä tietoja.

Osioiden lisäys

Muokatessasi sivua, voit aina lisätä siihen osioita sivun alalaidasta, "Lisää osio":n alta. Luo uusi osio valitsemalla listasta osion komponenttien asettelu. Näet kaikki asettelumahdollisuudet klikkaamalla Näytä kaikki.

Voit vaihtaa osion ulkoasua ja tyyliä sen lisäämisen jälkeen. Osion tyyleistä voit esimerkiksi muokata sen tyylejä ja lisätä osiolle taustakuvan.

Muista aina tallentaa asetukset muokkausosion alalaidasta!

Komponenttien lisäys

Osioihin voit lisätä komponentteja. Komponentteja on monenlaisia moneen eri tarpeeseen. Lisää komponentti osioon klikkaamalla Lisää komponentti