10/22 Aloita Google Chatin tiloissa viestiketjuja ja näe selkeämmin tiettyyn aiheeseen kuuluvat vastaukset

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 01:15 PM

18.10.2022 I Google Chat

Aikaisemmin Google Chatissa uutta tilaa luodessa on ollut mahdollisuus valita viestien ketjuttaminen (käytä ketjutettuja vastauksia). Jos tämä on valittu, tilan osallistujat ovat voineet aloittaa tilassa uusia viestiketjuja esimerkiksi tietyn aiheen mukaan klikkaamalla “uusi viestiketju” tilan alareunassa.

Uuden päivityksen myötä voit vastata Google Chatin tiloissa suoraan tiettyyn viestiin ilman, että aloitat uuden viestiketjun. Vastaamalla tiettyyn viestiin, vastaus kohdentuu juuri tähän viestiin ja syntyy viestiketju, jossa pienempi ryhmä voi jatkaa keskustelua tietystä aiheesta häiritsemättä kaikkia tilan osallistujia. Viestiketju-näkymä ilmestyy päätilan oikealle puolelle, kun klikkaat haluamasi viestin vastaukset auki.

Oletuksena saat ilmoituksen tällaisen viestiketjun viesteistä, jos olet alkuperäisen viestin lähettäjä, sinut on merkitty (@-merkillä) tai olet vastannut viestiketjuun. Muussa tapauksessa voit alkaa seuraamaan viestiketjua avaamalla viestiketjun ja klikkaamalla Seuraa.

Jatkossa uusissa tiloissa alla olevan kuvan kaltainen viestien ketjuttaminen on oletuksena päällä.

Saatavilla: kaikki asiakkaat.

Aikataulu: Nopea & aikataulutettu julkaisu: odotettavissa marraskuun 2022 puoleen väliin mennessä.