7/22 Miro-työkalu mahdollistaa mukaansatempaavan ja yhteisöllisen valkotaulun Google Meetsissä

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 01:20 PM

13.7.2022 I Google Meet
Google Meetin ja Miron integraatio mahdollistaa nyt uudenlaisen ja monipuolisemman valkotaulun hyödynnettäväksi kokouksissa. Voit esimerkiksi hyödyntää kokouksen aikana Mirosta löytyviä post it-lappuja, jotka toimivat oikeiden post it-lappujen tapaan. Miron valmiit pohjat mahdollistavat myös esimerkiksi ajatuskarttojen ja tiekarttojen suunnittelun yhdessä omilta koneiltaan käsin Google Meet -tapaamisen aikana.

Miro-taulun esittäminen Meetissä

Miro-taulun voi avata kahdella tavalla:

• 1. Vieraskäyttäjänä, joka ei ole kirjautunut Miro-tilille

• 2. Kirjautuneena Miro-tilille.

Vinkki: Jos haluat pitää kaikki Miro-taulusi tallessa ja käyttää niitä helposti myöhemmin, Miroa kannattaa käyttää kirjautuneena.

1. Klikkaa Google Meet ‐kokouksen oikeasta alakulmasta Toiminnot .

2. Klikkaa Laajennukset-kohdasta Miro .

3. Jos käytät Miroa ensimmäistä kertaa, klikkaa Get Started (Aloita).

4. Valitse sopiva vaihtoehto:

• - Luo taulu ilman rekisteröintiä klikkaamalla .

• - Kirjaudu sisään ja valitse Miro-taulu klikkaamalla .

Vinkki: Jos olet kirjautuneena Miro-tilille ennen kokoukseen liittymistä, näet automaattisesti aiemmin luomasi taulut ja voit luoda uuden taulun.

Saatavilla:

Saatavilla kaikille, jotka käyttävät Google Meetsiä Chromella tai Microsoft Edgellä.

Aikataulu:

Saatavilla nyt.