6/22 Pikkuruutu ja usean videon kiinnittäminen saatavilla Google Meetin selainversiolla

Muokattu Tue, 27 Dec 2022 klo 11:39 AM

16.6.2022 I Google Meet

Päivityksen myötä voit siirtää Meetin pikkuruutuun Chrome-selaimessa ja vaihtaa välilehteä niin, että Meetin pikkuruutu seuraa kelluvana ikkunana mukana. Pikkuruudussa näkyy enintään neljä videota kerralla.

Lisäksi voit jatkossa kiinnittää Meetissä useamman videon. Voit siis esimerkiksi valita näkyviin suurempana esityksen sekä sen esittäjän videon.

Lue lisää Meetin uudesta asettelusta

Saatavilla:

Kaikki asiakkaat

Aikataulu:

Päivitys odotettavissa heinäkuun 2022 aikana.