4/22 Lisää tapaamiseen muita järjestäjiä jo ennen tapaamisen alkua

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 02:29 PM

20.4.2022 | Google Meet

Haastava tapaaminen on lähestymässä ja kaikki järjestelyt ovat vastuullasi ja sinulla on tuhat asiaa, mitkä pitää muistaa tehdä kokouksen alettua. Onneksi voit nyt valita Googlen kalenterissa useamman järjestäjän tapaamiselle jo etukäteen sekä laittaa lukuisia kokousasetuksia paikalleen.  Voit lukita Chatin, määritellä esiintyjän ja luoda entiseen tapaan pienryhmähuoneita ennakkoon. Tapaamisen aikana tapahtuva säätäminen vähenee ja voit keskittyä olennaiseen eli tapaamisen aiheeseen!

Näin pääset alkuun:

Luo uusi tapahtuma kalenteriin, valitse lisää Google Meet tapaaminen > asetukset > järjestäjien asetukset

Saatavilla:

Turvallisuuteen ja valvontaan liittyvät asetukset tulevat kaikille käyttäjille. Järjestäjän lisääminen EI ole mahdollista Google Workspace Business Starter, Frontline, legacy G Suite Basic ja  Business asiakkaille, eikä voittoa tavoittelemattomille järjestöille,

Aikataulu:

Päivitys odotettavissa 15.5.2022 mennessä