4/22 Kaksi päivitystä Google Meettiin

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 02:29 PM

7.4.2022 | Google Meet

1) Jätä tyhjä puhelu -muistutukset

Kun olet ollut puhelussa yksin 5 minuuttia, Meet kysyy ponnahdusikkunassa, haluatko pysyä puhelussa vai päättää sen. Jos et vastaa kysymykseen 2 minuutin aikana, puhelu päättyy automaattisesti. Päivityksen tarkoituksena on estää tilanteita, joissa puhelu on unohtunut päälle ja videota tai ääntä jaetaan vahingossa muille.

Päivitys tulee Meetin selain, työpöytä ja iOS versioihin (pian myös Andoridiin).  Jätä tyhjä puhelu -muistutukset ovat oletuksena päällä ja ne voi halutessaan laittaa pois päältä puhelun asetuksista..

2) Päivitys järjestäjän asetuksiin

Aiemmin järjestäjän asetukset löytyivät useammasta paikasta Meetissä. Selvyyden vuoksi järjestäjän asetukset löytyvät jatkossa vain oikean alakulman “Järjestäjän asetukset” ikonin takaa. .

Saatavilla: Kaikki asiakkaat

Aikataulu:

Nopea julkaisu: Päivitykset odotettavissa 26.4.2022 mennessä

Aikataulutettu julkaisu: Päivitykset odotettavissa toukokuun puoleenväliin mennessä