3/23 Uudistunut ulkoasu Google Driveen

Muokattu Thu, 23 Mar 2023 klo 02:17 PM

6.3.2023 I Google Drive

Google Driven, Docsin, Sheetsin ja Slidesin ulkoasu uudistuu maaliskuun kuluessa ja huhtikuun alkupuolella. Uuden ulkoasun tarkoituksena on yhdenmukaistaa Googlen työkalujen ulkoasuja. Driven ja editoreiden uudessa ulkoasussa onkin paljon samoja piirteitä kuin Gmailin käyttöliittymässä.

Uudistuksen myötä käytettävyydessä ei tapahdu suurempia muutoksia, mutta muutamia uusia painikkeita on lisätty tai vanhojen paikka on hieman muuttunut.

Uudistukset Drivessa:

• Viemällä hiiren tiedoston kohdalle, saat kaikki avaintoiminnot näkyviin. Nyt esimerkiksi tiedoston jakaminen, siirtäminen ja poistaminen onnistuu helpommin. Voit myös valita useampia tiedostoja samanaikaisesti.

Saatavilla: kaikki Google Workspace asiakkaat.

Aikataulu: päivitys odotettavissa huhtikuun 2023 alkupuolella.