3/23 Uusia ominaisuuksia sisällysluettelon muotoiluun

Muokattu Tue, 28 Mar 2023 klo 02:21 PM

20.3.2023 I Google Docs

Docs-tiedostoon on tähän mennessä voinut lisätä kahdentyyppisiä sisällysluetteloita (pelkkä teksti tai linkit). Sisällysluettelon ulkoasua ei ole kuitenkaan pystynyt muutoin muokkaamaan. Päivityksen myötä tähän on tulossa toivottu muutos, sillä jatkossa sisällysluettelotyyppejä on kolmenlaisia. Lisäksi voit muotoilla otsikoiden sijainteja ja sisällysluettelon tyyliä tiedostollesi sopivalla tavalla.

Sisällysluettelon tyypit:

1. Pelkkä teksti

2. Piste

3. Linkit

Miten lisätä sisällysluettelo tiedostoon:

1. Tarkista ensin, että tiedoston otsikot ovat oikein

2. Valitse sijainti, johon haluat lisätä sisällysluettelon

3. Valitse valikkoriviltä ‘Lisää’  -> ‘Sisällysluettelo’ -> valitse sopiva tyyli kolmesta vaihtoehdosta

4. Klikkaa tiedostosi sisällysluetteloa ja valitse ‘kolme pistettä’ -> ‘Lisää vaihtoehtoja’

5. Sisällysluettelon muotoiluvaihtoehdot avautuvat tiedoston oikeaan reunaan.

Sisällysluettelon muotoilu:

Saatavilla: kaikki Google Workspace -asiakkaat

Aikataulu: päivitys odotettavissa huhtikuun 2023 puoleen väliin mennessä.