3/22 Uusi varauskalenteri asiakkaille ja kumppaneille

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 02:30 PM

25.3.2022 | Google Kalenteri

Google kalenterin uudella ajanvarauskalenteri-toiminnolla voit luoda varattavia ajankohtia entistä laajemmalle yleisölle. Jatkossa myös organisaatiosi ulkopuoliset, kuten esimerkiksi yhteistyökumppanisi tai asiakkaasi voivat tehdä ajanvarauskalenteriin varauksia. Varausten tekeminen onnistuu myös ilman Google-tiliä. Jos olet käyttänyt ajanvaraukseen kolmannen osapuolen sovellusta tai ohjelmaa, niin suosittelemme tutustumaan tähän uuteen ominaisuuteen.

Uusi ajanvarauskalenteri tulee suurimmalle osalle käyttäjistä automaattisesti käyttöön. Jos kuitenkin olet jo aiemmin käyttänyt Google kalenterin tapaamisajankohtien varausta ja haluat ottaa päivitetyn ajanvarauskalenterin käyttöön, niin sinun pitää tarkistaa kalenterin asetuksista, että olet antanut luvan ajanvarauskalenterin käytölle.

?Lue lisää: Varauskalenterit Google Kalenterissa

Saatavilla:

Google Workspace Business Standard, Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Education Fundamentals, Education Standard, Education Plus, the Teaching and Learning Upgrade, ja Nonprofits asiakkaat.

Aikataulu

Nopea julkaisu: Päivitykset odotettavissa noin kahden viikon aikana alkaen 24.3.2022

Aikataulutettu julkaisu: Päivitykset odotettavissa noin 1 - 3 päivän aikana alkaen 6.4.2022