3/22 Kalenteriin merkityt työaikavaraukset "kokouksessa" ja "keskittymisaika" näkyvät automaattisesti Google Chatissa

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 02:30 PM

14.3.2022 | Google Chat

“Ei paikalla” kalenteritapahtuma on jo aiemmin näkynyt muille käyttäjän Chat tilana. Päivityksen myötä tilaan tulee näkyviin myös, mikäli olet kalenterin mukaan tapaamisessa tai olet varannut itsellesi keskittyimisaikaa sille varatulla tapahtumatyypillä. Jatkossa onkin helpompi arvioida, onko nyt sopivan hetki lähettää viestiä Chatissa.

Kalenteritilan näkyminen selaimessa

Kalenteritilan näkyminen mobiililaitteilla.

Saatavilla: Kaikki asiakkaat

Aikataulu:
Android & iOS:

Päivitykset odotettavissa noin kahden viikon aikana alkaen 14.3.2022

Selain:

Nopea julkaisu: Päivitykset odotettavissa noin kahden viikon aikana alkaen 14.3.2022

Aikataulutettu julkaisu: Päivitykset odotettavissa noin kahden viikon aikana alkaen 25.3.2022