3/22 Google Forms kuvaajien linkittäminen Docsiin ja Slidesiin

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 02:31 PM

1.3.2022 | Google Forms

Google Forms-kyselyiden vastauksista muodostuneet kuvaajat voi linkata Google Doc tiedostoihin, Google Slides esityksiin tai Google Drawing tiedostoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että Formsista ei enää tarvitse erikseen käydä hakemassa päivitettyä kuvaajaa kyselyn tuloksista. Sen sijaan riittää, että linkitetty kuvaaja päivitetään esityksessä tai tiedostossa. Ainut rajoitus on se, että kuvaajan päivittäjällä tulee olla riittävät oikeudet sen päivittämiseen. Päivityksen avulla raporteissa ja esityksissä on aina saatavilla viimeisimmät tulokset eri kyselyistä. Google Forms kyselystä saamiesi vastausten kaikki tiedot voi edelleen viedä Google Sheetiin. Sheetissä tuloksia pystyy kuvaamaan monipuolisesti erilaisilla kuvaajilla.

Saatavilla: Kaikki asiakkaat

Aikataulu: Päivitykset odotettavissa noin kuukauden sisällä alkaen 1.3.2022