Kalenteri: Resurssikalenterin näyttäminen erillisenä kalenterina

Muokattu Fri, 16 Dec 2022 klo 03:28 PM

Käyttäjät voivat lisätä resurssin kalenteriinsa näkyviin seuraavasti:

1. Paina plus merkkiä "Muut kalenterit" osion vieressä, tästä aukeaa valikko, jossa voi lisätä muita kalentereita.

2.  Valitse Selaa resursseja.

3. Nyt olet kalenteriasetusten kohdassa, mistä lisätään resursseja. Valitse lisättävä resurssikalenteri alasvetolistasta. Kalenteri ilmestyy "Muut kalenterit" listaan, mistä se on helppo klikata näkyviin kalenteria katsellessasi.

Huom. Mikäli sinulla on pääkäyttäjän oikeudet, ilmestyy resurssikalenteri "Omat kalenterit" -listaukseen.