Kalenterin jakaminen

Muokattu Fri, 16 Dec 2022 klo 03:28 PM

Voit tarkastella ja muokata kalenterien jakoasetuksia seuraavasti:

1. Avaa kalenteri

2. Vie hiiri vasemmassa sivupalkissa kalenterin päälle, jonka haluat jakaa ja paina kolmea pientä pistettä. Valitse tästä avautuvasta valikosta "Asetukset ja jakaminen".

3. Saat näkymään kalenterin asetukset. Mene kohtaan "Käyttöoikeudet" tai "Jaa tiettyjen henkilöiden kanssa".

Käyttöoikeudet -kohdassa valitaan jaetaanko kalenteri esim. koko organisaatiolle ja millä tarkasteluoikeuksilla.

Jaa tiettyjen henkilöiden kanssa -kohdassa valitaan Lisää henkilöitä -napin takaa yksittäisiä sähköpostiosoitteita.

Vinkki: Kun jaat kalenteria yksitellen, voit lisätä siihen kuitenkin ison joukon sähköpostiosoitteita tai ryhmän.

Huom. pääset samoihin kalenteriasetuksiin myös klikkaamalla kalenterinäkymän ratas-ikonia, valitsemalla "Asetukset" ja menemällä sinulle aukeavan asetusvalikon kohtaan "Lisää kalenteri".