Drive: Tiedoston omistajuuden siirtäminen

Muokattu Fri, 16 Dec 2022 klo 03:31 PM

Voit vaihtaa minkä tahansa kohteen omistajuuden Drivessa. Tällöin kohteen käyttämä tila kuluu uuden omistajan Drive tallennustilasta. Sinulle jää tiedostoon oletuksena muokkausoikeudet. Kansion omistajuuden siirtäminen ei siirrä kansiossa olevien tiedostojen omistajuuksia!

1. Avaa kohteen jakoasetukset
  2. Jaa dokumentti uudelle omistajalle
  3. Avaa jakoasetukset uudelleen
  4. Vaihda uuden omistajan jako-oikeus tasolle "On omistaja"
  5. Tallenna muutokset

Huom. Voit siirtää omistajuuden vain organisaation sisällä. Tiedoston omistajuuden siirtäminen G Suitesta toiseen ei ole mahdollista!