5/22 Leikkaa, kopioi ja liitä tiedostoja Drivessa näppäinyhdistelmien avulla

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 02:30 PM

26.5.2022 | Google Drive

Tutut näppäinyhdistelmät toimivat nyt Driven selainversiossa, kun haluat kopioida (Ctrl + C), leikata (Ctrl + X) tai liittää (Ctrl + V) tiedostoja Drivessa. Näppäinyhdistelmien avulla säästät aikaa ja klikkauksia, kun haluat siirtää yhden tai useamman tiedoston toiseen sijaintiin. Tiedoston nimen ja linkin voi nyt myös kopioida näppäinyhdistelmien avulla Drivestä dokumentille tai sähköpostiin.

Uudet näppäinyhdistelmät Divessä:

• Tiedoston siirtäminen: Ctrl + X, Ctrl + V

• Tiedoston kopioiminen: Ctrl + C, Ctrl + V

• Pikakuvakkeen luominen: Ctrl + C, Ctrl + Shift + V

• Tiedoston tai kansion avaaminen uudessa välilehdessä: Ctrl + Enter

Lisätietoja: Pikanäppäimet Google Drive selainversiossa.

Saatavilla:

Kaikille käyttäjille (Chrome selaimella).

Aikataulu:

Päivitys odotettavissa kesäkuun 2022 ensimmäisellä viikolla.