3/23 Siirrä kansioita My Drivesta Shared Driveen

Muokattu Mon, 24 Apr 2023 klo 09:28 AM

31.3.2023 I Google Drive

Päivityksen myötä voit siirtää kansioita Omasta Drivesta Jaettuun Driveen, jos olet Jaetussa Drivessa ylläpitäjä. Päivitys tuo joustavuutta kansioiden siirtämiseen ja jakamiseen.  

Kun kansio siirretään Omasta Drivesta Jaettuun Driveen, henkilöt, joilla on muokkausoikeudet kyseiseen kansioon (ja sen sisältämiin tiedostoihin) Oman Driven puolella, saavat siihen sisällönhallintaoikeudet Jaetun Driven puolella. Katsoja- ja kommentoija -oikeudet säilyvät samoina.

Kun siirrät kansioita Omasta Drivesta Jaettuun Driveen, huomioi seuraavat asiat:

  • Siirrä ensisijaisesti omia kansioita.

  • Muiden omistamia kansioita voit siirtää, jos kansion alkuperäinen omistaja on myös Jaetun Driven jäsen.






Saatavilla: kaikki Google Workspace -asiakkaat. 


Aikataulu: Päivitys odotettavissa huhtikuun 2023 loppuun mennessä. 


Auttoiko tämä artikkeli?

Loistavaa!

Kiitos palautteestasi

Pahoittelut ettemme voineet auttaa

Kiitos palautteestasi

Kerro kuinka voimme parantaa tätä artikkelia!

Valitse ainakin yksi syistä
Kuvavarmennus vaaditaan.

Palaute lähetetty

Kiitos palautteesta. Yritämme korjata artikkelin