2/23 Nyt myös sisällön hallinnoijat voivat jakaa kansioita jaetusta drivesta

Muokattu Fri, 24 Feb 2023 klo 12:46 PM

13.2.2023 I Google Drive

Aikaisemmin vain Jaetun Driven ylläpitäjä on voinut jakaa kansioita jaetun driven ulkopuolisille henkilöille. Sen sijaan yksittäisten tiedostojen jakaminen on ollut sallittua myös tekijä- ja sisällönhallinta -oikeuksilla. Nyt tähän on kuitenkin tullut muutos, sillä jatkossa myös sisällönhallinta -oikeuksilla on mahdollista jakaa kansioita. Päivitys tuo siis joustavuutta jakomahdollisuuksiin!

Jaetun Driven ylläpitäjä voi joko sallia uuden ominaisuuden tai estää sen Jaetun driven asetuksissa (Ks. kuva). Kunkin jaetun driven kohdalla onkin siis hyvä pohtia erikseen, mikä on sen käyttötarkoitus, kuinka paljon sen sisältöä jaetaan jaetun driven ulkopuolisille henkilöille, ja muokata asetukset näiden mukaisiksi.

Saatavilla: Google Workspace asiakkaat Business Standardista ylöspäin.

Aikataulu: Saatavilla nyt.