6/22 Muokkaa jo avattuja Microsoft Office tiedostoja ilman internetyhteyttä

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 01:22 PM

27.6.2022 I Google Drive

Nyt myös Microsoft Office tiedostojen muokkaaminen Drivessa on mahdollista ilman internetyhteyttä. Ollessasi offline-tilassa voit muokata ja kommentoida Office-tiedostoja käyttäen Docsia, Slidesia ja Sheetsiä. Kaikki muutokset tallentuvat Driveen, kun internet-yhteys taas palautuu. Huomio, että Office-tiedostojen muokkaaminen offline-tilassa on mahdollista vain, jos ne on avattu vähintään kerran Office editing -tilassa eli käyttäen Docsia, Slidesia tai Sheetsiä.

Tiedostojen muokkaaminen ilman internetyhteyttä vaatii, että Offline-tila on päällä Driven asetuksissa:

1. Klikkaa rataskuviota yläoikealla ja valitse “Asetukset”

2. Klikkaa Offline-tila päälle

3. Klikkaa “Valmis”

Saatavilla:

Kaikki asiakkaat.

Aikataulu:

Saatavilla jo kaikilla.