11/22 Driven jakoehdotukset helpottamassa yhteistyötä

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 01:22 PM

16.11.2022  I Google Drive

Tämä päivitys nopeuttaa tiedostojen jakamista ja helpottaa yhteistyötä Google Drivessa! Jakaessasi tiedostoja, Drive ehdottaa automaattisesti niitä henkilöitä, joille useimmiten olet jakanut tiedostoja tai kansioita. Kun olet jakamassa tiedoston/kansion, ehdotetut henkilöt ilmestyvät näkyviin ja voit lisätä heidät kätevästi, klikkaamalla nimeä.

Saatavilla: kaikki Google Workspace asiakkaat.

Aikataulu: päivitys odotettavissa joulukuun 2022 loppuun mennessä.