Gmail: postilaatikon tyypin muuttaminen

Muokattu Fri, 16 Dec 2022 klo 02:01 PM

Gmail tukee monia erilaisia postilaatikoita. Nämä postilaatikkomallit antavat sinulle mahdollisuuden muokata omaa näkymääsi.

Perinteinen

Perinteinen postilaatikko näyttää kaikki viestit aikajärjestyksessä.

Tärkeät ensin

Tärkeät ensin näyttää sinulle tärkeät sähköpostit ensimmäisenä. Muut sähköpostit siirtyvät sähköpostilaatikkosi alle. Gmail tarkastelee mitkä sähköpostit ovat sinulle tärkeitä automaattisesti, voit kuitenkin itse määrittää tärkeitä posteja painamalla viestien vasemmassa laidassa olevaa nuolta (tähden ja lähettäjän nimen välissä).

Lukemattomat ensin

Nimensä mukaisesti näyttää lukemattomat viestit postilaatikkosi ylälaidassa ja luetut alla.

Tähdelliset ensin

Nostaa tähditetyt sähköpostit inboxin ylimmäksi.

Tärkeät postit

Tärkeät postit on yhdistelmä kaikkea yllämainittua. Tämä pilkkoo sähköpostilaatikkosi maksimissaan neljään eri osaan ja voit määrittää jokaiseen osioon tietyt sähköpostit. Gapps suosittelee käyttämään neljää eri osiota:
1. Tärkeät ja lukemattomat (piilota jos ei posteja)
2. Tähdelliset
3. Tärkeät
4. Kaikki muut

Pääset muuttamaan näitä asetuksia asettamalla tärkeät postit ominaisuuden päälle ja avaalla Gmailin asetukset kohdasta Postilaatikko.

Useita postilaatikoita

Haluat hallita montaa sähköpostitiliä samasta laatikosta tai haluat joatella tehtäviä tehtäviksi eri päiville