Gmail: Allekirjoituksen lisääminen

Muokattu Fri, 16 Dec 2022 klo 02:00 PM

Voit lisätä Gmail-sähköpostiisi allekirjoituksen Gmailin asetusten kautta.

1. Avaa Gmailin asetukset

2. Selaa asetuksia alaspäin kohtaan Allekirjoitus.

HUOM! Gmailin allekirjoitus voi olla yhteensä 2500 merkkiä pitkä.

Mikäli haluat lisätä allekirjoitukseesi kuvan, voit tehdä sen painamalla muokkausvalikosta "Lisää kuva".

Voit luoda eri allekirjoituksia ja "Allekirjoituksen oletusasetukset" alta voit valita milloin mitäkin allekirjoitusta käytät. Yhdellä osoittelela voi olla kutenkin vain yksi allekirjoitus!

Suosittelemme myös laittamaan päälle asetuksen "Lisää tämä allekirjoitus vastauksissa lainatun tekstin yläpuolelle ja poista allekirjoitusta edeltävä "--"-rivi."

Muista tallentaa uudet asetukset sivun alaosasta!