Jaa kanava

Muokattu Fri, 16 Dec 2022 klo 03:36 PM

Voit jakaa kanavan klikkaamalla sen oikeasta yläkulmasta kolmen ihmisen kuvaa. Sinun täytyy olla joko kanavan omistaja tai muokkaaja.

Kanavan rooleja on kolme:

• Omistaja - kanavalla voi olla vain yksi omistaja. Vain omistaja voi arkistoida kanavan

• Muokkaaja - pystyy muokkaamaan kanavan asetuksia

• Osallistuja - kanavan asetuksista riippuen pystyy julkaisemaan päivityksiä ja kommentoimaan päivityksiä

Klikkaamalla kolmen ihmisen kuvaa sinulle aukeaa lista käyttäjistä ja ryhmistä, joille kanava on jaettu. Klikkaamalla Jaa käyttäjille ja ryhmille pääset jakamaan kanavan toisille käyttäjille ja Google-ryhmille. Kirjoita haluamasi käyttäjän tai ryhmän nimi tai sähköpostiosoite, paina Valitse ja sitten Jaa.

Suosittelemme jakamaan kanavia mahdollisimman paljon Google-ryhmien kautta. Tällöin uudet käyttäjät tarvitsee vain lisätä ryhmiin, jolloin he saavat oikeudet tarvitsemilleen kanaville!

Kanava jaetaan osallistuja-oikeuksilla oletuksena, mutta voit muuttaa oikeuksia jäsenlistauksesta!