12/22 Helpompaa yhteistyöskentelyä Google Slidesissa `Seuraa`toiminnallisuuden avulla

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 01:27 PM

8.12.2022  I Google Slides

Aikaisemmin olet voinut navigoida samaan Slideen toisen henkilön kanssa klikkaamalla henkilön profiilikuvaketta Slidesin työkalurivillä. Nyt samanaikainen yhteistyöskentely onnistuu entistä helpommin, sillä voit `seurata`toisen henkilön työskentelyä ja hänen tekemiään muutoksia klikkaamalla henkilön profiilikuvaketta. Kun haluat lopettaa seuraamisen, klikkaa profiilikuvaketta uudelleen.

Uusi ominaisuus on kätevä esimerkiksi silloin, kun olette viimeistelemässä yhteistä esitystä ja haluatte samanaikaisesti käydä esityksen läpi ja tehdä yhdessä mahdolliset muutokset.

Saatavilla: Kaikki Google Workspace asiakkaat.

Aikataulu: päivitys odotettavissa joulukuun 2022 puoleen väliin mennessä.