1/23 Yhteensopivuus Google Meetin ja Zoomin välille

Muokattu Mon, 13 Feb 2023 klo 01:29 PM

19.1.2023  I Google Meet

Google Meetin ja Zoomin välille yhteensopivuus! Uuden päivityksen myötä Zoom-kokoukseen on mahdollista liittyä Meet-laitteiston avulla ja Zoom-huoneesta voi niin ikään liittyä Meet -kokoukseen. Näin ollen yhteistyöskentely Googlen ulkopuolisten asiakkaiden kanssa on entistä helpompaa, kun osallistujat niin Meetista kuin Zoomistakin voivat liittyä samaan kokoukseen.

Huomioi, että kaikki Meetin ominaisuudet eivät ole käytettävissä liityttäessä Zoom-kokoukseen Meet-laitteiston avulla.

Miten liittyä Zoom-kokoukseen Meet-laitteiston avulla:

• Lisää kalenteritapahtumaan kokoushuone ja Zoom-kokouksen tiedot. Kokoushuoneessa valitse kokous, jonka nimi sisältää alaotsikon viaZoom.

• Voit myös liittyä suoraan Zoom-kokouksen tiedoilla. Kokoushuoneessa valitse “Join or start a Meeting” -> vasemmassa yläkulmassa valitse Meet > Zoom -> lisää pyydetyt Zoom-kokouksen tiedot (numero ja salasana).

Lue lisää yhteensopivuudesta

Saatavilla:  kaikki Google Workspace asiakkaat.

Aikataulu:  ominaisuus odotettavissa helmikuun 2023 loppuun mennessä.