1/23 Nyt voit nähdä myös puhujan muistiinpanot esittäessäsi Google Slides-presentaatiota Google Meetissa

Muokattu Mon, 16 Jan 2023 klo 03:39 PM

12.1.2023 I Google Meet

Google Slidesin ja Google Meetin integraatio vahvistuu entisestään. Nyt voit nähdä myös puhujan muistiinpanot (speaker notes) esittäessäsi Google Slides -presentaatiota Meetissa. Puhujan muistiinpanot näkyvät vain henkilölle, joka esittää. Uusi ominaisuus mahdollistaa entistä tehokkaamman Slides -presentaatioiden esittämisen, kun kaikki tarvittavat ominaisuudet ovat nähtävissä samassa näkymässä.

Miten esittää ja hallinnoida Google Slides -esityksiä suoraan Google Meetissä ja miten nähdä puhujan muistiinpanot?

1. Avaa esitettävä Slides-tiedosto Chrome-välilehdellä tai -ikkunassa.

2. Avaa Google Meet-kokous toisessa Chrome-ikkunassa.

3. Klikkaa kokousikkunan alareunasta Aloita esitys ja valitse Välilehti.

4. Valitse Slides-esityksen sisältävä välilehti ja klikka Jaa.

5. Klikkaa Google Meetin näytön oikeasta alakulmasta Aloita diaesitys.

6. Nähdäksesi myös puhujan muistiinpanot, klikkaa uutta Puhujan muistiinpanot -painiketta Slides-esityksen valintariviltä.

Saatavilla: Google Workspace Business Standardista ylöspäin.

Aikataulu: päivitys odotettavissa helmikuun 2023 loppuun mennessä.