12/22 Uusia filtterivaihtoehtoja Google Meettiin

Muokattu Mon, 02 Jan 2023 klo 03:04 PM

21.12.2022 I Google Meet

Google Meetin visuaalisten tehosteiden valikoima laajenee! Nyt voit valita esimerkiksi hauskan mansikkatehosteen luomaan piristystä Meet-tapaamiseen. Uudet filtterit ovat käytettävissä Meetin selain- ja mobiiliversioissa. Löydät filtterit samasta paikasta kuin muutkin visuaaliset tehosteet ja ne voidaan lisätä joko ennen Meet-puhelua tai sen aikana. Huom! Tehosteet eivät ole pysyviä, vaan ne tulee valita erikseen jokaisessa uudessa Meet-puhelussa. Tällä hetkellä niitä voi myöskään yhdistellä muiden taustakuvien/tyylien kanssa.

Miten lisätä uusi visuaalinen tehoste:

1. Ennen Meet-kokousta: odotustilassa ollessasi valitse videokuvasi oikeasta alakulmasta Käytä visuaalisia tehosteita -painike (Apply visual effects) ja valitse haluamasi filtteri. Liity sen jälkeen kokoukseen.

2. Kokouksen aikana: valitse alareunan valikosta -> Lisää vaihtoehtoja -> Käytä visuaalisia tehosteita -> valitse haluamasi filtteri.

Saatavilla:

Kaikki asiakkaat.

Aikataulu: päivitys tammikuun 2023 loppuun mennessä.