4/23 Slides-esityksen hallinnointioikeuden jakaminen Google Meetissa

Muokattu Tue, 25 Apr 2023 klo 03:07 PM

19.4.2023 I Google Meet

Päivityksen myötä esittäessä Slides-esitystä Meetissä, voit antaa myös muille osallistujille oikeuden hallita Slides-esitystä. Tämän ominaisuuden myötä muiden esittäjien ei tarvitse enää pyytää Slides-esityksen jakajaa vaihtamaan diaa, vaan siirtymät ovat sujuvampia. Apuesittäjät pystyvät navigoimaan esityksen dioja sekä käynnistämään ja pysäyttämään mahdollista esityksessä olevaa mediaa (esim. videoita).

Ominaisuus on käytössä Meetin Chrome-selainversiossa.

Miten lisään esitykseen apuesittäjän?

1. Aloita esitys klikkaamalla Aloita esitys -painiketta Meetin alareunassa -> valitse Välilehti -> valitse Slides esityksen sisältävä välilehti ja klikkaa Jaa.

2. Klikkaa Google Meetin näytön oikeasta alakulmasta Aloita diaesitys.

3. Klikkaa Lisää apuesittäjä -painiketta (kuvakkeessa henkilö ja +-merkki) diaesitysnäkymän oikeasta alareunasta, tai avaa osallistujalista Meetin oikeasta alareunasta.

4. Klikkaa kolmen pisteen kuvaketta haluamasi henkilön kohdalla -> Lisää apuesittäjäksi -> Lisää.

Apuesittäjät saavat ilmoituksen, kun varsinainen esittäjä on lisännyt heille esityksen hallinnointioikeudet.

Saatavilla: Google Workspace asiakkaat Business Standardista ylöspäin.

Aikataulu: Päivitys odotettavissa toukokuun 2023 loppuun mennessä.