11/22 Gmailin uudistettu käyttöliittymä korvaa vanhan näkymän

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 01:15 PM

8.11.2022 I Gmail

Gmailin uudistetussa käyttöliittymässä päänäkymän vasemmassa laidassa on palkki, joka helpottaa Gmailin, Chatin ja Meetin välillä liikkumista. Alkuperäisessä versiossa tällaista palkkia ei ole.

Aikaisemmin käyttäjä on halutessaan voinut vaihtaa uudistetusta versiosta alkuperäiseen näkymään oikean yläkulman pika-asetusten avulla. Marras-joulukuun vaihteessa tämä mahdollisuus poistuu, ja uudistettu käyttöliittymä korvaa alkuperäisen version täysin. Käyttäjä pystyy edelleen normaalisti asetuksista vaihtamaan Gmailin teemaa ja postilaatikon tyyppiä.

Uuden käyttöliittymän vasen palkki on näkyvissä, mikäli Chat, Meet tai molemmat ovat valittuna. Voit muokata tätä oikeasta yläkulmasta löytyvien asetusten avulla.

Saatavilla: Odotettavissa joulukuun 2022 loppuun mennessä.

Aikataulu: Kaikki, paitsi Google Workspace Essentials asiakkaat.