2/22 Määrittele ja hallinnoi Chat-tiloja uuden ylläpitäjä-roolin avulla

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 02:29 PM

28.2.2022 | Google Chat

Chatin tiloihin uusia ominaisuuksia:

• Ylläpitäjä-rooli, jonka avulla tietyt käyttäjät hallinnoivat tiloja

• Tilan kuvaus auttaa ymmärtämään paremmin, mihin aihepiiriin keskustelu liittyy

• Tilan ohjeistus takaa turvallisen ja tehokkaan viestintäympäristön.

Ylläpitäjä-rooli tuo työkaluja Chat tilan ja keskustelun ohjaamiseen ja hallinnointiin. Tilan luojasta tulee oletuksena ylläpitäjä, joka voi antaa saman roolin useammalle muulle tilan jäsenelle.

Ylläpitäjät voivat lisätä tilalle kuvauksen. Kuvaus kertoo esimerkiksi tilan tarkoituksen. Kuvauksen voi lisätä joko tilaa luodessa tai klikkaamalla olemassa olevan tilan “Selaa tilan tietoja”. Tilan kuvaus näkyy näkyy käyttäjille mm. selatessa tiloja, joihin on kutsuttu liittymään.

Ylläpitäjät voivat myös lisätä tilan ohjeistuksen asettaakseen tilalle esimerkiksi säännöt tai odotukset jäsenille turvallisen yhteisön luomiseksi.

Aikataulu:
Roolit:
Päivitykset odotettavissa noin 8.-23.3.2022

Kuvaus ja ohjeistus: Myöhemmin maaliskuussa