10/22 Google Meetin pienryhmähuoneisiin voivat nyt liittyä myös kokoushuoneesta osallistuvat

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 01:17 PM

11.10.2022 I Google Meet

Päivityksen myötä Google Meet -kokouksen järjestäjä voi asettaa myös kokoushuoneita pienryhmähuoneiksi, jolloin kaikki kokoukseen osallistuvat voivat työskentelypaikasta riippumatta liittyä pienryhmiin. Tämä toiminnallisuus vahvistaa entisestään yhteistyötä, kun jatkossa myös kokoushuoneessa osallistuvat pääsevät liittymään ja osallistumaan pienryhmätyöskentelyyn.

Pienryhmähuoneiden luominen:

• Etukäteen Google Kalenterissa

1. Luo tapahtuma ja klikkaa Lisää Google Meet -videokokous

2. Klikkaa tämän jälkeen rataskuviota (videopuheluasetukset)

3. Valitse avautuvasta näkymästä pienryhmien huoneet ja määritä huoneet ja osallistujat.

• Kokouksen aikana

1. Valitse oikeasta alakulmasta Toiminta-painike  .

2. Klikkaa pienryhmähuoneet

3. Pääset määrittämään huoneiden lukumäärän ja osallistujat.

Pienryhmähuoneeseen liittyminen:

• Liity Meet-kokoukseen

• Kun kokouksen järjestäjä on lisännyt sinut pienryhmähuoneeseen, näkymääsi ilmestyy kehote, josta pääset liittymään. Klikkaa Liity.

Saatavilla:  Google Workspace Business Standardista ylöspäin.

Aikataulu: Odotettavissa lokakuun 2022 loppuun mennessä.