2/23 Monipuolisemmat värimahdollisuudet Google Editoreihin

Muokattu Mon, 06 Mar 2023 klo 02:02 PM

2.2.2023 I Google Editorit (Slides, Docs, Sheets)

Nyt voit lisätä omia värejä Google editoreiden dokumentteihin. Voit luoda oman värin Hex- tai RGB -arvoilla, tai voit käyttää värinvalitsinta ja valita värin näytöltä. Erityisesti värinvalitsin helpottaa ja nopeuttaa oman värin lisäämistä dokumenttiin. Oman värin luomisen jälkeen kyseistä väriä voi käyttää missä tahansa tiedoston osassa.

Miten lisätä oma väri dokumenttiin:

a) Jos haluat poimia jonkin tietyn värin esimerkiksi näytöltäsi, käytä värivalitsinta.

1. Valitse tiedoston työkalurivillä Tekstin väri -painike (tai mikä tahansa painike, jolla voi valita                 värejä).

2. Valitse avautuvan valikon Custom- tai Oma -otsikon alta 'pipetti' kuvake ja poimi haluamasi                 väri näytöltäsi.

b) Jos haluat lisätä oman värin Hex- tai RGB -arvoilla:

1. Valitse dokumentin työkalurivillä Tekstin väri -painike (tai mikä tahansa painike, jolla voi valita             värejä).

2. Valitse avautuvan valikon Custom- tai Oma -otsikon alta + merkki ja lisää haluamais Hex- tai             RGB -arvo.

Omat värisi ilmestyvät väri valikkoon Custom/Oma -otsikon alle, ja voit hyödyntää niitä myöhemmin myös uusissa tiedostoissa.

Saatavilla: kaikki Google Workspace asiakkaat

Aikataulu:

Nopea julkaisu: saatavilla nyt.

Aikataulutettu julkaisu: päivitys odotettavissa helmikuun 2023  loppuun mennessä.