7/22 Google Meetiin osallistuvat voivat nyt kysyä kysymyksiä ja vastata kyselyyn anonyymisti

Muokattu Fri, 23 Dec 2022 klo 01:20 PM

19.7.2022 I Google Meet

Google Meets mahdollistaa nyt kokouksiin osallistuville anonyymin tavan kysyä kysymyksiä tai osallistua kokouksen aikana järjestettävään kyselyyn. Ominaisuus on automaattisesti näkyvillä osallistujille kommenttikentässä vastaustapana, mutta voidaan ottaa pois käytöstä kokouksen järjestäjän toimesta. Kyselyissä anonyymi vastaustapa on automaattisesti pois päältä, mutta voidaan asettaa päälle kyselyä luodessa.

Kyselyn luominen

1. Klikkaa kokousikkunan oikeasta alakulmasta Toiminnot  > valitse Kyselyt.

2. Klikkaa Aloita äänestys.

3. Lisää kysymys ja vastausvaihtoehdot. Voit tässä kohtaa antaa käyttäjille mahdollisuuden vastata kyselyihin anonyymisti. Laita "Vastaukset näkyvät nimettöminä" ‑valinta päälle  ennen kyselyn tallentamista tai julkaisemista.

4. Valitse haluamasi vaihtoehto:

• - Julkaise kysely klikkaamalla Julkaise.

• - Tallenna kysely myöhemmin julkaistavaksi klikkaamalla Tallenna.

Vinkki: Tallentamasi kyselyt näkyvät Kyselyt-kohdassa kokouksen ajan. Kun puhelu päättyy, kaikki kyselyt poistetaan pysyvästi. Kokouksen moderaattorit saavat kyselyraportin sähköpostiinsa kokouksen päätyttyä.

Ominaisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi isoissa kokouksissa, joissa anonyymi vastausmahdollisuus voi lisätä alentaa kynnystä osallistua keskusteluun.

Saatavilla:

Saatavilla kaikille muille paitsi Google Workspace Business Starter, Education Fundamentals, Education Standard, Frontline ja G Suite Basic käyttäjille.

Aikataulu:

Saatavilla nyt.